Om oss

Best på tre i over 30 år

I 1983 ble Årefabrikken A/S startet av Bodil og Bjarne Bergin. Den gangen besto bedriften av 3 ansatte som i hovedsak lagde årer til kjeder her i Norge og ellers i Norden. Etter at markedet for årer begynte å stagnere mot slutten av 80-tallet og produktspekteret for øvrig endret seg, ble firmaet «omdøpt» til Skogmo Tre A/S i 1989. I dag ledes bedriften av brødrene Alf Bjarne og Atle Magnus Bergin og fremstår som en moderne entreprenørbedrift med til sammen 18 ansatte. Virksomheten har siden blitt utvidet til blant annet å drive med utleie av lift og kranbiler, i tillegg til bygging av komplette bygg av tre til landbrukskunder fra store deler av landet.

Vi er opptatt av at du som kunde skal slippe overraskelser når du handler med oss. Derfor tar vi deg gjennom hele prosessen og lager detaljerte tilbud og kontrakter så du kan være trygg på at det blir som avtalt.

Atle Bergin

Atle Magnus Bergin

Daglig leder / selger

Telefon: 994 92 816
E-post: atle@skogmotre.no

skogmo_tre-3

Alf Bjarne Bergin

Transport / utleie

Telefon: 909 62 435
E-post: alf@skogmotre.no

skogmo_tre-4

Sondre Amdal

Prosjektleder

Sertifiseringer

Skogmo Tre er opptatt av å tilfredsstille norske krav og standarder, så du kan være trygg på at du handler med en seriøs aktør. Vi er blant annet sertifisert lærebedrift i tømrerfaget i tillegg til å inneha sentral godkjenning for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven.

Rett mesterbrevlogo
Merke sentral godkjenning
Print

Kontakt oss for et godt tilbud i dag!